Sopimus- ja tilausehdot

1. JÄSENYYS
Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella. Jäseneksi liittyminen edellyttää kuukausimaksun suorittamista Ptvgym:lle. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on kaksi kuukautta. Yhden kuukauden sekä kymmenen kerran korteissa maksu on kertaluontoinen.


Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton 24/7 käyttöoikeus.
Jäsenen tulee ilmoittaa Ptvgym:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.
Ptvgym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.


2. ASIAKKUUDET
Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 10xkortit ovat voimassa 3 kuukautta ja 1kk määräaikaiset kortit päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä.
Jäsenyyden voi päättää vain irtisanoutumalla , irtisanoutuminen tapahtuu täyttämällä irtisanoutumislomake jonka löydät verkkosivuilta, oman kuntosalisi sivun alalaidasta, yhteystietojen alta.
Irtisanoutuminen astuu voimaan meneillään olevan laskutuskauden jälkeen.


3. JÄSENMAKSUT
Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.
Ptvgym on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Ptvgym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.


Ptvgym:llä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia.
Laskun maksamisen laiminlyönti johtaa kulkuoikeuden eväämiseen, jäsenyys ja täten myös laskutus on edelleen aktiivinen. Jäsenyyden ja laskutuksen katkaiseminen tapahtuu vain ja ainoastaan irtisanoutumalla verkkosivulla olevan lomakkeen kautta tai salin respassa henkilökunnan paikalla ollessa arkena klo:16-19.4. KULKUTUNNISTE
Kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen info@ptvgym.fi.

Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.


Ptvgym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Ptvgym:llä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Ptvgym verkkosivuilta. Mikäli Ptvgym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Ptvgym ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.


Liittymällä salin asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.